Administrasjon

Norsk Jernbanemuseum – vertskap

Vertskapet for Stoppested Verden er Norsk Jernbanemuseum på Hamar. Selv i våre dager har jernbanen en viktig status som transportmiddel og er selve nerven i samfunn verden over. I mange kulturer er nettopp toget det første vindu mot verden.
Koblingen mellom selve togreisen og festivalens program gjør derfor festivalen helt unik i Norge. For mer informasjon om Norsk Jernbanemuseum klikk her.

Mocci Ryen – festivalleder

Initiativtaker til festivalen er Hamar-jenta og utøvende artist Mocci Ryen som har mange års erfaring fra festivallivet som arrangementssjef for Oslo World Music Festival – Nordens største verdensmusikkfestival. Ryen driver sitt eget produksjonsselskap M’productions og har lang erfaring med kulturutvekslings-prosjekter både som utøver, kursholder og prosjektleder blant annet i Sør-Afrika, Malaysia, Venezuela og Pakistan.
For mer informasjon om Mocci klikk her.

Gunnar Strand– arenaansvarlig

Gunnar er mannen med oversikt og er områdeansvarlig under årest festival. Mannen er allsidig med bakgrunn som både skuespilller og tekniker. Gunnar har i en årrekke jobbet med festivaledelsen i forbindelse med Oslo World Music Festival og er godt kjent med festivalrutiner.

Eva Hammerlund – festivalassistent

Det er Eva som styrer festivalkontoret både før og under festival. Med bakgrunn innen omsorsgyrket er hun rett kvinne på rett plass i det hektiske festivallivet. Eva er en potet og kan brukes til det meste og har derfor hatt flere oppdrag for ulike norske festivaler.

Anne Tove Mygland – koordinator utstillinger

Anne Tove er kunstner og pedagog og ansvarlig for koordineringen av alle utstillingsprosjektene initiert av festivalen under årets festival. Dette inkluderer blant annet prosjekt for alle 5-åringer i kommunene Hamar, Stange, Løten og Ringsaker. Maleprosjekt initiert i grunnskolene i Hamar, Stange, Løten og Ringsaker samt i velkomstklasser i samme region. Og ikke minst prosjektet “Vindu mot kulturskolene” – et utstillingsprosjekt for kulturskolene i Hedmark og Oppland. For mer informasjon om Anne Tove Mygland klikk her.

Kunstnerisk råd

Lene Gravlie har siden 2000 vært prosjektleder for Barnas verdensdager (Oslo World Music Festival) og har bred erfaring med kulturarbeid for og med barn både som prosjektleder, pedagog og utøver. Lene har vært med å bygge opp Stoppested Verden slik den er idag og sitter nå i kunstnerisk råd.

Festivalbilder
Verdensrekordforsøk i Zumba 2MarkedWayangBurmesisk nyttårsprosesjonNysgjerrig møteØnsker i TibetTangoVietnam
© Copyright 2010-2012 Stoppested Verden. All rights reserved. Design og hosting av TaskCamp — taskcamp.no.