15
jun

Over all forventning

Årets Stoppested Verden festival ble i år arrangert for 4.
gang og 7944 besøkende trosset regnet og deltok på verdensfesten!

  • 2 dager, 11 verksteder, 21 aktiviteter, 25 sceneinnslag, 16 utstillinger, 337 utøvere og aktører og 41 land representert.

Det spøkte lenge for årets festival. Først i slutten av mars/april ble det klart hvorvidt det ville bli festival eller ikke. Men til tross for en brokete start med kun 2 måneders planleggingstid, sykdom og
frafall i stab samt en verdensrekord som regnet bort, kom hele 7944 besøkende for å oppleve årets Stoppested Verden!

Høydepunktene var mange; Burmesisk nyttårsfeiring, Indonesisk skyggeteater, Senbazuru, Hallingdans, Marimbaverksted, feiring av Allehelgensdagen på Guatemalsk vis og ikke minst verdensrekordforsøket i Zumba!

Og rekorden tilhørte faktisk Stoppested Verden i hele 20 minutter. Så kom regnet. Ifølge Guinness World Records måtte forsøket pågå i 30 minutter. 1224 personer var offisielt medregnet de første 20 minuttene – noe som ville gitt verdensrekord dersom de alle holdt helt til slutten. 10 minutter før rekorden var et faktum begynte det å regne. Et hundretalls mennesker forlot området og søkte ly og dermed talte observatørene 1014 zumba-dansere som ble det endelige resultat.

Rekord eller ei, festivalstaben takker alle utøvere, støttestespillere og samarbeidspartnere som har bidratt til at årets festival ble en høydare!

Festivalbilder
ØnskeflaggVegard OlsenBollywooddansBrasiliansk sambaNysgjerrig møteMarkedØnsker i TibetKurdisk dans på markedsplassen
© Copyright 2010-2012 Stoppested Verden. All rights reserved. Design og hosting av TaskCamp — taskcamp.no.